Carl Chr Larsen Cordts

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Et naturhistoriske mesterværk.

Yderligere information

Format

, ,

Carl Chr Larsen Cordts – Dybhavsfisk

Dyk ned i fortiden med denne charmerende plakat, der præsenterer en naturhistorisk tegning fra det 19. århundrede af en dybhavsfisk, skabt af den talentfulde kunstner Carl Chr Larsen Cordts. Denne detaljerede og nøjagtige repræsentation indfanger skønheden og mystikken ved havets fascinerende skabninger.

Cordts’ håndværk og opmærksomhed på detaljer kommer til live, som han formår at fange dybhavsfiskens unikke træk med en elegance, der appellerer til både naturhistorieentusiaster og kunstelskere. Plakaten udstråler en tidløs skønhed og bringer et strejf af viktoriansk æstetik ind i din indretning.

Hæng denne plakat op i dit hjem, kontor eller studie for at tilføje en historisk og kunstnerisk dimension til dine omgivelser.
Tag en rejse tilbage i tiden og vær omgivet af naturens undere med Carl Chr Larsen Cordts’ naturhistoriske mesterværk.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Carl Chr Larsen Cordts – Dybhavsfisk i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.