Matisse – La Blouse Romaine

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Plakat af Henri Matisse

Matisse – La Blouse Romaine

Forstærk din indre kunstneriske stemning med vores plakat “La Blouse Romaine” af Matisse. Dette pragtfulde værk fanger elegance og enkelhed på en måde, kun Matisse kunne. Inspireret af skønheden i den romerske bluse, skaber denne plakat et tidløst udtryk for kunst og stil.

“La Blouse Romaine” plakaten bringer Matisse’s geniale brug af farver og former direkte ind i dine omgivelser. Hvert penselstrøg og kontur er omhyggeligt bevaret for at bevare den subtile skønhed i det originale værk. Placer denne plakat i din stue, soveværelse eller et hvilket som helst rum, hvor du ønsker at tilføje et strejf af feminin ynde og kunstnerisk raffinement.

Vores plakat er trykt med høj kvalitet, hvilket sikrer, at Matisse’s vision forbliver intakt. “La Blouse Romaine” er mere end bare en plakat; det er en invitation til at omfavne kunstens verden og indføre et strejf af tidløs skønhed i dit hjem.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger La Blouse Romaine i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.