Generelle oplysninger

Plakater og Sager A/S
CVR-nr.: 38688650
Adelgade 116
8660 Skanderborg
E-mail: [email protected]
Tlf.: 69 16 15 12

Betaling

Alle opgivne priser er som udgangspunkt inklusive moms og angivet i DKK med mindre andet udtrykkeligt fremgår.

Du kan betale med betalingskortene Dankort, Visa, Visa Electron, Visa/Dankort, JCB, Eurocard eller Mastercard her på webshoppen. Gyldigheden af dit kort kontrolleres når ordrebekræftelse fremsendes – men beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Vi tager ikke kortgebyrer.


Fragt

Når du bestiller varer for mere end 399,- sender vi det fragtfrit.

Det koster altså ikke noget. Men når du bestiller for mindre end det, så betaler du selv fragten. Vi opkræver dig så kr. 69,- ved levering til pakkeshop.

Vi sender med GLS og afsender standardvarer indenfor 1-3 arbejdsdage.
Specialrammer der laves efter mål, er typisk klar til afsendelse indenfor 4-5 arbejdsdage. Har du behov for at modtage dine varer hurtigere end det, så kontakt os telefonisk – så gør vi hvad vi kan for at hjælpe.
Vi sender kun til adresser i Danmark og kun til brofaste øer.

Du kan naturligvis også selv hente dine rammer. Det kan gøres der hvor vi producerer rammerne, Pilevej 14, 8850 Bjerringbro,

Vær opmærksom på, at rammer større end 70×100 cm sendes med fragtfirma, og derfor kan være længere undervejs.


Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varer der er fremstillet efter mål og dermed kan betragtes som specialproducerede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesrat på rammer og andre varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Nogle varer kan pga deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempelvis rammer der er større end 70×100 cm samt større varepartier, der sendes på palle. Udgifter til returnering må forventes at kunne være adskillige 100,- kr. men højest beløbe sig til ca. 400,- kr.

Varens stand, når du sender den retur

Fra 0.-14. dag: 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Efter de første 14 dage:

Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Sker dette ikke vil du blive nægtet fortrydelse af dit køb.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Fra 0.-14. dag: 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Efter de første 14 dage:

Hvis varen lever op til fortrydelsen, vil vi tilbagebetale købesummen af varen. Du vil ikke få forsendelsesomkostningerne igen. Varen skal være i vores varetægt før vi udbetaler pengene. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til:

Plakater og Sager A/S
Adelgade 116
8660 Skanderborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Du kan se vores åbningstider på www.plakaterogsager.dk.

Bytteservice

Hvis du ønsker en anden størrelse eller farve bytter vi nemt og hurtigt. Varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen, i original emballage. Pak varerne og vedlæg faktura samt udfyldt bytteseddel, som vi har tilsendt dig.

  • Varerne skal sendes til ombytning inden 14 dage.
  • Varerne må ikke være slidte, beskadigede, beskidte eller brugte.
  • Varerne skal sendes retur i den samme emballage, som den leveres i.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
VIGTIGT: Kontakt os FØR du sender varen tilbage, via email [email protected] eller telefon 69 16 15 12.

Varen sendes til:

Plakater og Sager A/S
Adelgade 116
8660 Skanderborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected].
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.02.2023

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Plakater og Sager A/S
Adelgade 116
8660 Skanderborg
mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:6

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.