Matisse – Cut outs in Orange

Fra 100,00 kr. inkl. moms

En plakat der viser Matisse’s avantgarde skæringsteknik

Yderligere information

Format

, , ,

Matisse – Cut Outs in Orange

Oplev en eksplosion af levende energi med vores plakat “Cut Outs in Orange” inspireret af Matisse’s legendariske skæringsteknik. Dette kunstværk fanger essensen af Matisse’s geni, hvor han skaber magi ved at kombinere farver og former på en unik og livlig måde.

“Cut Outs in Orange” plakaten er en hyldest til Matisse’s dristighed og kreativitet. Den intense oransje farve og de dristige skæringer skaber en visuel fest, der vil tilføre ethvert rum en varm og indbydende atmosfære. Elementet er omhyggeligt gengivet for at bevare originalværkets kunstneriske integritet.

Placer denne plakat i din stue, kontor eller ethvert rum, hvor du ønsker at tilføje et strejf af moderne kunst og livlighed. “Cut Outs in Orange” er ikke kun en plakat; det er en fejring af farver og kreativitet, der vil lyse op dit hjem med kunstnerisk inspiration.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Cut Outs in orange i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.