Acrobatic Dance

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Plakat af Ernst Ludwig Kirchner.
Et skønt sorthvidt trætryk. Her vist i en massiv egetræsramme.
Prisen er uden ramme.

Yderligere information

Format

, , ,

Acrobatic Dance plakat af Ernst Ludwig Kirchner

Ernst Ludwig Kirchner (1880–1938) er en af ​​de vigtigste tyske ekspressionistiske malere. Han var medstifter af Die Brücke, en gruppe tyske ekspressionistiske kunstnere dannet i Dresden i år 1905. Die Brücke og Kirchner hentede inspiration fra Vincent Van Gogh og Edvard Munch samt afrikansk og oceanisk kunst. Ernst Ludwig Kirchner malede nogle af de smukkeste værker for den periode. Han brugte træblok tryk til at fremvise hans signaturstil: flade, surrealistiske billeder enten som her i sorthvid eller med masser af levende farver. De tilbagevendende temaer i Kirchners kunstværker omfatter eksotiske kulturer, fjerntliggende landskaber, selvportrætter, dansere og gadeliv i Berlin.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Acrobatic Dance i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.