August Macke – Garden on Lake Thun

Fra 150,00 kr. inkl. moms

– et tidløst kunstnerisk udtryk.

Yderligere information

Format

, ,

August Macke – Garden on Lake Thun

Oplev skønheden og farverne i August Mackes mesterværk, “Garden on Lake Thun”, med dette imponerende kunsttryk. Macke, en pioner inden for den tyske ekspresjonisme, skaber en fortryllende atmosfære i dette maleri, der fanger essensen af en frodig have ved bredden af Lake Thun.

Mackes brug af levende farver og det legende penselstrøg skaber en stemning af liv og glæde, og værket udstråler en unik harmoni mellem form og farve. Dette kunsttryk er en ideel tilføjelse til ethvert rum, der ønsker at indfange den rene skønhed i naturen og samtidig bringe et strejf af kunstnerisk raffinement.

Lad “Garden on Lake Thun” pryde dine vægge og bringe et tidløst kunstnerisk udtryk ind i dit hjem eller kontor.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Garden on Lake Thun i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.