Matisse – Landscape at Collioure

Fra 100,00 kr. inkl. moms

– et perfekt supplement til enhver kunstentusiasts samling.

Yderligere information

Format

, , ,

Matisse – Landscape at Collioure

“Tag en visuel rejse til det maleriske Collioure med vores plakat “Landscape at Collioure” af Matisse. Dette kunstværk fanger den enestående skønhed og farvepalet, som kun Matisse kunne skabe. Inspireret af det betagende landskab, bringer denne plakat naturens magi ind i dine omgivelser.

“Landscape at Collioure” plakaten er en hyldest til Matisse’s unikke stil og hans evne til at fange atmosfæren i et sted gennem kunst. Hvert penselstrøg og farvenuance er omhyggeligt bevaret for at sikre, at du kan opleve den samme æstetiske fornemmelse som i det originale værk. Placer denne plakat i din stue, kontor eller ethvert rum, hvor du ønsker at bringe et strejf af det sydfranske landskab ind.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Landscape at Collioure i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.