Make Art Not War

Fra 100,00 kr. inkl. moms

En anti-krigs plakat af Shepard Fairey, 1970

Yderligere information

Format

, , ,

Make Art Not War

En stærk plakat med et meget markant udtryk. Dette print, skabt under Irak-krigen, er en alternativ udtryk inspireret af det populære anti-krigsmantra fra 1960’erne “Make Art Now War”. I dette tilfælde sætter  kunstneren Shepard Fairey fokus på behovet for kreative snarere end destruktive handlinger.
Billedets art nouveau-stil er en desuden en reference til jugendstilens indflydelse på hippie-og psykedelisk kunst fra 1960’erne, herunder mange anti-Vietnam-krigsplakater. Indkapslet i en blomsterkrans fremstår kvindefiguren mere selvsikker og ægte frem for æterisk.
Placering af to malerpensler under hendes portræt refererer ikke kun til et klassisk værktøj til kunstproduktion, men ligner spyd, der, når de læses sammen med direktivet om “Obey”, der vises på hendes hals, samtidig gør det ellers velsmagende budskab mere spidst.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Make love not war i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.