Logo.png
Søg
Close this search box.

Matisse – Jardin Des Tuileries

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Oplev magien ved en enkelt blomst med denne Matisse plakat.

Yderligere information

Format

, , ,

Matisse – Jardin Des Tuileries

Indfør en stemning af enkelhed og skønhed i dit hjem med denne plakat “Jardin Des Tuileries” af Matisse. Dette charmerende kunstværk fanger essensen af ro og elegance, som kunstneren opnår gennem sin smukke skildring af en blomst i en blå vase.

“Jardin Des Tuileries” plakaten er en hyldest til Matisse’s talent for at skabe magi ud af de mest enkle motiver. Den levende blomst og den blå vase bliver et poetisk udtryk for naturens skønhed. Hvert penselstrøg og farvenuance er omhyggeligt gengivet for at bevare originalværkets kunstneriske integritet. Placer denne plakat i din stue, soveværelse eller ethvert rum, hvor du ønsker at tilføje en subtil touch af kunstnerisk raffinement.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Jardin Des Tuileries i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.