Logo.png
Søg
Close this search box.

Portrait of a girl

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Plakat af Egon Schiele.
Hæng den eksempelvis i en sortmalet træramme med struktur.

Yderligere information

Format

, , ,

Vælg ramme

Ingen ramme, Sort ramme, Egetræsramme

Portrait of a girl – af Egon Schiele

Portrait of a girl – af Egon Schiele er et udfordrende og provokerende værk, der fortsætter med at fascinere og røre ved betragterne i dag. Det er et eksempel på, hvordan kunst kan gå ud over det ydre udseende og fange den menneskelige sjæl og de komplekse følelser, der bor indeni. Farverne i portrættet er dæmpede, hvilket yderligere fremhæver pigens ansigt og skaber en slags kontrast mellem hendes personlighed og den omgivende verden. Baggrunden er enkel og udefineret, hvilket gør pigens blik endnu mere iøjnefaldende og betydningsfuldt.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten får altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Portrait of a girl – af Egon Schiele i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.