Egon Schiele – Galeri Arnot

Fra 100,00 kr. inkl. moms

– og en hyldest til Egon Schiele

Egon Schiele – Galeri Arnot

Oplev den intense og provokerende verden af Egon Schiele’s kunst med denne plakat fremstillet til en udstilling på Galeri Arnot i 1915.
Dette unikke motiv, skabt specielt til den udstilling på Galeri Arnot, fanger essensen af Schieles eksplicitte og følelsesladede udtryk.

Egon Schiele, en pioner inden for østrigsk ekspressionisme, udforsker i dette værk menneskets kompleksitet og sårbarhed. Den orange farve symboliserer ikke kun en bemærkelsesværdig kontrast, men understreger også en intens og følelsesmæssig dybde.

Placer denne plakat i din stue, kontor eller galleri for at invitere til refleksion og samtale om Schieles kunstneriske mod og hans evne til at udfordre konventioner. Dette er ikke bare en plakat; det er en dybdegående udforskning af kunstens grænser og en hyldest til Schieles arv.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Galeri Arnot i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.