Logo.png
Søg
Close this search box.

Composition II

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Plakat af Wassily Kandinsky.
Et smukt sorthvidt print. Her vist i en massiv egetræsramme.
Prisen er uden ramme.

Composition II plakat af Wassily Kandinsky

Wassily Kandinsky er maleren bag Composition II plakaten her. En smukt sort/hvid kontrast plakat. Kandinsky voksede op i Odessa i Rusland. Han studerede jura og økonomi på universitetet i Moskva, inden han i 1896 i en alder af 30 år rejste til München, for at gå på kunstskole. Forinden havde han set en impressionistisk udstilling i Moskva, hvor især Monet gjorde et stort indtryk på ham. Han var en af den abstrakte kunsts mestre og en af de mest indflydelsesrige kunstnere i det tyvende århundrede. 

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Composition II i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.