Egon Schiele – Kneeling Female in red

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Bringer Egon Schieles lidenskab og udtryk ind i dit hjem

Egon Schiele – Kneeling Female in red

Oplev intensiteten af Egon Schiele’s kunst med denne plakat “Kneeling Female in Red”. Dette dybt følelsesladede værk fanger Schiele’s unikke stil og hans evne til at formidle rå følelse gennem sin kunst.

“Kneeling Female in Red” plakaten præsenterer en kvinde i en knælende positur, indhyllet i en strålende rød farve, der forstærker hendes tilstedeværelse. Schieles karakteristiske streg og skarpe kontraster skaber en visuel intensitet, der fanger betragterens opmærksomhed og efterlader et varigt indtryk.

Placer denne plakat hvor du ønsker for at tilføre rummet en dybde af følelsesladet kunst. Vores plakat er trykt med høj kvalitet for at bevare Schieles originale værks udtrykskraft. “Kneeling Woman in Red” er mere end bare en plakat; det er et kunstværk, der bringer Schieles lidenskab og udtryk ind i dit hjem, og skaber et samtaleemne for enhver kunstelsker.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Kneeling Female in Red i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.