Bauhauss – Wassily Chair

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Lad Marcel Breuer’s Wassily Chair plakat være et statement-piece i dit hjem

Yderligere information

Format

, , ,

Bauhauss – Wassily Chair Plakat 

Oplev ikonet inden for modernistisk design med plakaten af Marcel Breuer’s legendariske Wassily Chair (1925). Denne plakat hylder Bauhaus-skolens mest berømte produkt og bringer en tidløs elegance ind i dit rum med sit enkle, men markante design.

Den iøjnefaldende kombination af orange og sort skaber en harmonisk kontrast, der afspejler Breuers visionære tilgang til form og funktion. Wassily Chair er kendt for sin enestående strukturelle klarhed og nyskabende brug af materialer, og denne plakat fanger essensen af stolen med stil og enkelhed.

Hæng denne plakat op for at hylde Bauhaus-bevægelsens arv og tilføje et strejf af modernistisk raffinement til dine vægge. Den orange og sorte farvepalet gør det til en iøjnefaldende detalje, der passer perfekt ind i enhver moderne eller klassisk indretning.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Wassily Chair plakaten i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.