Matisse – The Open Window

Fra 100,00 kr. inkl. moms

– en tidløs skat for enhver kunstelsker.

Yderligere information

Format

, , ,

Matisse – The Open Window

Matisse – The Open Window. Denne smukke reproduktion af Henri Matisse’s ikoniske mesterværk fanger øjeblikket af ro og refleksion, som kunstneren så mageløst indfangede gennem farver og former. “The Open Window” plakaten bringer Matisse’s kunstneriske vision til live i dit hjem eller kontor. Hver detalje, fra det spil af lys gennem vinduet til det subtile samspil af farver, er omhyggeligt gengivet for at bevare originalens magi. Placer denne plakat i din stue, soveværelse eller ethvert rum, hvor du ønsker at tilføje en subtil elegance og kunstnerisk appel.
Den er i øvrigt også vanvittig flot i en mørkegrøn ramme.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat ogsyrefri plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer typisk fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere her i landet. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende og giver et flot udtryk.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger The Open Window i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.