Ceramique Peinture Dessin

Fra 100,00 kr. inkl. moms

Bring et strejf af japansk kunstnerisk arv ind i dit hjem

Yderligere information

Format

, ,

Taguchi Tomoki – Ceramique Peinture Dessin Japansk Vintage Plakat

Dyk ned i den japanske kunstverden med “Ceramique Peinture Dessin,” et unikt design til procelænsdekoration skabt af den talentfulde kunstner Taguchi Tomoki. Denne plakat, præsenteret i et japansk vintage motiv, fanger essensen af Tomokis kreative vision.

Det sorttrykte motiv på en cremefarvet baggrund tilføjer en subtil elegance og en tidløs aura til ethvert rum. Tomokis dygtighed i at skabe detaljerede og kunstneriske designs skinner igennem, hvilket gør denne plakat til et kunstværk, der ikke kun dekorerer dine vægge, men også beriger din indretning med en følelse af japansk kultur.

Den enkle skønhed i plakaten gør den alsidig og let at integrere i enhver indretningsstil. Skab en stemning af raffinement og æstetik med dette japanske vintage træprint, der er perfekt til at blive præsenteret med et hvidt passepartout, hvilket fremhæver dets unikke design.

Kvaliteten

Denne plakat er trykt på et kraftigt, mat plakatpapir. Farverne står fuldmættede og kraftige, så motivet er skarpt og flot i udtrykket.
Vi trykker kun “on-demand”. Det betyder, at vi ikke trykker til lager og derfor ikke har noget spild på vores plakattryk.
Din plakat bliver med andre ord produceret, når du har bestilt den. Derfor er vi naturligvis heller ikke begejstrede, når vores kunder en sjælden gang returnere de bestilte varer – altså fortryder sit køb. Det er en belastning for miljøet, både i form af papirmisbrug og transporten.

Vi anbefaler naturligvis altid at du straks sætter plakaten i en kvalitetsramme, så den ikke bliver klemt og få skader i papirfibrene.
Det er nemlig ikke muligt, at rette fibrene ud igen. Så plakaten har altså varige skader.

Rammer til din plakat

Hos Plakater og Sager kan du finde et kæmpe stort udvalg af kvalitetsrammer.
Rammer som laves af trælister i den bedste kvalitet. Listerne kommer fra Italien – men vi samler rammerne på værkstedet hos en af vores partnere. Det er håndarbejde og hver en ramme efterses før den forlader produktionen.
Vi sætter som standard glas i din ramme op til 70x 100 cm. Større rammer monteres altid med en 2 mm tyk plexiglas.
Begge fremgangsmåder er yderst tilfredsstillende.

Du bliver tilfreds

Hvis du lægger Ceramique Peinture Dessin i din kurv, sætter vi den produktion med det samme og håber du bliver tilfreds med leveringen.

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.