Sort træramme

Fra 199,00 kr. inkl. moms

Her får du en ramme, der er håndlavet af gode egetræsprofiler

Sort træramme

Sort er flot til mange plakatmotiver og denne ramme, som er lavet i en træprofil, så du stadig kan se træets struktur – er både flot og moderne.
Den er malet i mat sort på de flader man ser, når den hænger på væggen. Vender du den om, kan du se, at træet ikke er gennemfarvet.
Dette er absolut et meget populært rammeprodukt og den vælges oftes til en mellemstor plakatstørrelse. Den er kraftig nok i profilen til, at den kan bruges til de store rammer – men vi anbefaler, at du til størrelser over A0 vælger den bredeste rammeprofil. En sort træramme med træstruktur findes hos os i både smal, mellem og bred tykkelse. Dette er den vi kalder mellemtykkelsen.

Rammen er solid og giver en ærlig og reel indramning af selv de helt store motiver, som til tider kan kræve en kraftigere afgrænsning til væggen den skal hænge på. Men vi synes stadig den er ret elegant.

En sort træramme, som denne her, er lavet af profillister vi henter i Italien. Herefter samles de med håndkraft af kompetente rammemagere på værkstedet hos vores partner i midtjylland.  Det er en af Danmarks mest alsidige rammeproducenter, og kvaliteten er i top. Rammens profil måler 15 mm i bredden og 20 mm i dyben.

Alle vores rammer monteres med beslag så de er klar til at hænge op. De kan vendes både lodret og vandret. Beslagene er til begge dele.

Rengøring

Glas bliver hurtigt fedtet og skal holdes rent med lunkent vand med sulfo. Glasrens kan give en uklar film på glasset. Er din ramme med plexiglas, så undgå alle former for rengøringsmiddel. Brug i stedet bare lunkent vand eller en tør mikrofiberklud til støvet.

Fragten

Vi sender alle vores rammer i en god indpakning og gør hvad vi kan for at undgå, at glas går i stykker undervejs. Skulle der alligevel ske uheld undervejs, så kontakt os straks og FØR du tager filmen af varen. På den måde bliver det ituslået glas inde bag folien, så du undgår at have det på gulvet.

 

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.