Logo.png
Søg
Close this search box.

Smal sort træramme

Fra 45,00 kr. inkl. moms

Her får du en ramme, der er håndlavet i træprofiler og sortmalet.
Du kan se træstrukturen.

Smal sort træramme

Sort er flot til mange plakatmotiver og denne ramme, som er lavet i en træprofil, så du stadig kan se træets struktur – er både flot og moderne.
Den er malet i mat sort på de flader man ser, når den hænger på væggen. Vender du den om, kan du se, at træet ikke er gennemfarvet.
Dette er absolut en af vores mest købte rammeprodukter. Den er både attraktiv på grund af sit elegante udseende – men også fordi det er den billigste af vores trærammer. Faktisk kan du købe en smal sort træramme i A4 størrelse for kun kr. 99,-. Det er en virkelig god pris sammenlignet med markedsprisen for denne rammetype.

En smal sort træramme, som denne her, er lavet af profillister vi henter i Italien. Herefter samles de med håndkraft af kompetente rammemagere på værkstedet hos vores partner i midtjylland.  Det er en af Danmarks mest alsidige rammeproducenter, og kvaliteten er i top. Rammens profil måler 12 mm i bredden og 18 mm i dyben.

Fordi den er så smal tilbyder vi ikke denne rammeprofil til rammer der er større end A1.

Alle vores rammer monteres med beslag så de er klar til at hænge op. De kan vendes både lodret og vandret. Beslagene er til begge dele.

Rengøring

Glas bliver hurtigt fedtet og skal holdes rent med lunkent vand med sulfo. Glasrens kan give en uklar film på glasset. Er din ramme med plexiglas, så undgå alle former for rengøringsmiddel. Brug i stedet bare lunkent vand eller en tør mikrofiberklud til støvet.

Fragten

Vi sender alle vores rammer i en god indpakning og gør hvad vi kan for at undgå, at glas går i stykker undervejs. Skulle der alligevel ske uheld undervejs, så kontakt os straks og FØR du tager filmen af varen. På den måde bliver det ituslået glas inde bag folien, så du undgår at have det på gulvet.

 

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.