Logo.png
Søg
Close this search box.

Lys egetræsfiner ramme

Fra 199,00 kr. inkl. moms

Her får du en ramme, der er håndlavet af gode råvarer.
Du kan se træstrukturen selvom det er finér

Lys egetræsfiner ramme

En enkel og ensartet rammeprofil, af en ægte egetræsfiner lagt uden på en anden træsort.
Den fremstår super elegant og ren i sit udtryk. Denne udgave er den lyse af slagsen – men der findes også en mørkere egetræsfiner i vores sortiment. Den finder du her.
Nogle kunder mener ikke, at en finer er så fint et produkt som en massiv ramme.
Det er ikke korrekt. Produktet er også helt ægte egetræ yderst og der er derfor tydelige træårer, som i et stykke massivt træ.  Den er dog mere ensartet i farven og mønstret. Derfor er det måske det bedste valg for dig, der køber rammer løbende gennem tid – og ønsker det samme udtryk næste gang.

En lys egetræsfiner ramme, som denne vi tilbyder her, er lavet af profillister vi henter i Italien. Herefter samles de med håndkraft af kompetente rammemagere på værkstedet hos vores partner i midtjylland.  Det er en af Danmarks mest alsidige rammeproducenter, og kvaliteten er i top. Rammens profil måler 15 mm i bredden og 15 mm i dyben, og er den mellemste profiltykkelse i denne serie. Du kan desuden både få en tykkere og en tyndere.

Alle vores rammer monteres med beslag så de er klar til at hænge op. De kan vendes både lodret og vandret. Beslagene er til begge dele.

Rengøring

Glas bliver hurtigt fedtet og skal holdes rent med lunkent vand med sulfo. Glasrens kan give en uklar film på glasset. Er din ramme med plexiglas, så undgå alle former for rengøringsmiddel. Brug i stedet bare lunkent vand eller en tør mikrofiberklud til støvet.

Fragten

Vi sender alle vores rammer i en god indpakning og gør hvad vi kan for at undgå, at glas går i stykker undervejs. Skulle der alligevel ske uheld undervejs, så kontakt os straks og FØR du tager filmen af varen. På den måde bliver det ituslået glas inde bag folien, så du undgår at have det på gulvet.

 

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.