Smal massiv egetræsramme

Fra 49,00 kr. inkl. moms

Her får du en ramme, der er håndlavet af gode egetræsprofiler

Smal massiv egetræsramme

Det er en flot og elegant ramme lavet i helt ubehandlet massiv egetræ.
Vær opmærksom på, at en ramme i den profil kan variere i udtrykket. Egetræets udseende skifter fra leverance til leverance. Nogle gange er listen mere grå end andre gange, og nogle gange mere lys. Det er både charmen og ulempen ved massiv egetræ. Det betyder til gengæld, at du kan behandle den med træolie i præcist den farvenuance du ønsker, hvis den eksempelvis skal være mørkere.
Hvis du ønsker en ensartet farve på din egetræsramme, så vil vi anbefale at du vælger en træramme af egetræsfinér. Det er stadig egetræ, men altså ikke massivt.

En smal massiv egetræsramme som denne vi tilbyder her, er lavet af profillister vi henter i Italien. Herefter samles de med håndkraft af kompetente rammemagere på værkstedet hos vores partner i midtjylland.  Det er en af Danmarks mest alsidige rammeproducenter, og kvaliteten er i top. Rammens profil måler 12 mm i bredden og 18 mm i dyben.
Fordi den er så smal tilbyder vi ikke denne rammeprofil til rammer der er større end A1.

Alle vores rammer monteres med beslag så de er klar til at hænge op. De kan vendes både lodret og vandret. Beslagene er til begge dele.

Rengøring

Glas bliver hurtigt fedtet og skal holdes rent med lunkent vand med sulfo. Glasrens kan give en uklar film på glasset. Er din ramme med plexiglas, så undgå alle former for rengøringsmiddel. Brug i stedet bare lunkent vand eller en tør mikrofiberklud til støvet.

Fragten

Vi sender alle vores rammer i en god indpakning og gør hvad vi kan for at undgå, at glas går i stykker undervejs. Skulle der alligevel ske uheld undervejs, så kontakt os straks og FØR du tager filmen af varen. På den måde bliver det ituslået glas inde bag folien, så du undgår at have det på gulvet.

 

Billeder fra butikken

BOOK ET BESØG

Vi kommer gerne i din virksomhed!
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.

Plakatvægge
Plakatmix på væggen

BOOK

BOOK GRATIS HJÆLP
Kontakt os helt uforpligtende via denne formular og vi vender tilbage samme dag, indenfor normal arbejdstid.